Forum issues / Bug report

Random unmapped chat
User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Wed Nov 04, 2009 2:43 pm

A bit late but the rss feed is here : syndication.php
You can now attach plain text files to post (as long as c/c++/asm source code and csv files).

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Mon Mar 08, 2010 7:42 pm

Arg registration was b0rked :(
Some code went missing after last year phpbb update... It's back to normal now.

Sorry for the inconvenience.

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Wed Dec 15, 2010 3:48 pm

Just to say that I'll upgrade phpbb from 3.0.5 to 3.0.8 tonight.
Let me know if something is b0rked.

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Sun Jan 02, 2011 12:34 pm

Ok.. I don't know how they coded it. But the phpbb3 update process is a huge pile of #@!*.
It managed to produce a wonderfull 500 error. I'll try again this evening.

User avatar
Gravis
Kitten Blaster
Posts: 79
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:52 pm
Location: Deadman Wonderland

Re: Forum issues / Bug report

Post by Gravis » Sun Jan 02, 2011 12:44 pm

test post for upgrade, bitches! :D

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Sun Jan 02, 2011 9:52 pm

Update done!
Image
Test 1..2..OK.. It seems to be working.
Please report any issue.
Attachments
captainfuture2.jpg
(62 KiB) Not downloaded yet

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Sun Jun 12, 2011 4:54 pm

So there were a weird bug. The topic page content was repeated. I had to delete and reinstall the forum default style to fix it.
And the good ol' registration question is fubar. So I deactivated it. I hope that the standard capcha thingie will be enough to prevent bot flood.

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Thu Sep 01, 2011 9:34 am

PHPbb update will take place this week end! I hope I won't have any of the weird stuffs I experienced last time.

[edit] erm... I totally forgot this. I'll update phpbb this week end. :)

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Fri Dec 02, 2011 9:13 am

Update done! I also added a mobile theme (artodia mobile seo). You can change it in User Control Panel/Board Preferences. I'll add mobile device detection later.

[edit] Mobile device detection was added. I tested it on an Ipad and it seems to work quite well.

User avatar
MooZ
Site Admin
Posts: 389
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:19 pm
Location: Lvl 3
Contact:

Re: Forum issues / Bug report

Post by MooZ » Sun Dec 04, 2011 1:46 pm

I added a new theme "Artodia black".
[edit] Graaa! The topic icons are ugly under the dark theme. It seems that phpbb people don't know how to make transparent gifs :/
[edit²] I replaced them by some icons from the Silk set.

Post Reply